Nordecon

  • #Eesti
  • #Tallinn
  • #renoveerimine
  • #büroo

Asukoht

Toompuiestee 35, Tallinn

Pindala

2570 m2

Staatus

Valmis 2020

Tellija

Nordecon

Sisearhitektuur

Margit Aule, Kaiko Kerdmann ja Liis Tarbe

Fotod

Terje Ugandi

Pika ajalooga Eesti ehitusettevõtte Nordecon uus büroo on ajatult stiilne ja eneseteadlik. Uueks asukohaks valiti büroohoone Toompuiesteel, kuhu sai paigutada 200 töökohta kahele korrusele. Väärikas ettevõte ei soovinud avatud tööruume, vaid kabinette, samal ajal väärtustades avatust ja töötajate vahelise sünergia tekkimist.

Hoone välisperimeetris on terves ulatuses klaasfassaad, avanevad imelised vaated Vanalinnale, merele ja Põhja-Tallinnale. Ruumid on valgusküllased ja sisearhitektid otsustasid kasutada julgeid sügavaid toone, eri toonides siniseid, halle, kollaseid ja tumedaid puitpaneele. Disainiagentuuri Pult loodud kaheksa seinagraafikateost kujutavad Nordeconi kuulsamaid objekte.

Eelmine projekt

Duo loftid

Järgmine projekt

Tartu Ülikooli Muuseumi vara­kamber